28
Mart
2023
|
09:24
Europe/Amsterdam

Nova Nature Collection

Rezime

VELUX je lansirao novu kolekciju roletni u kolekciji boja koje vam omogućavaju da unesete mir i spokoj prirode direktno u svoj dom. Napravljene prvenstveno od recikliranih materijala, njihov ugljenični otisak je upola manji od ostalih kolekcija, što ih svakako čini prirodnijim. Dizajnirani za maksimalnu kontrolu svjetlosti, savršeno pristajanje i dugotrajne performanse, oni su prirodan izbor da na najbolji način iskoristite svoje VELUX krovne prozore.

Nature Collection image

Osjećajte se prirodnije u sopstvenom domu

Nova Nature kolekcija rolo zavesa dolazi u nizu boja koje vam omogućavaju da unesete mir i spokoj prirode direktno u svoj dom. Možete izabrati opcije za potpuno zamračenje ili providne, kao i nizom od osam jedinstvenih mirnih i mekih boja, pomoći će vam da stvorite raspoloženje koje želite uz roletne inspirisane prirodom.

Prirodan izbor

Dizajnirani za maksimalnu kontrolu svjetlosti, savršeno pristajanje, jednostavnu ugradnju i dugotrajne performanse, oni su prirodan izbor za izvlačenje maksimuma iz vaših VELUX krovnih prozora.

Prirodniji dizajn

Imaju sertifikat MADE IN GREEN od strane OEKO-TEKS® i prvenstveno su napravljeni od recikliranih materijala – što čini da njihov ugljenični otisak bude duplo manji u poređenju sa drugim kolekcijama – što na kraju daje  prirodnijim dizajn vašem domu.

Da saznate više o Nature Collection posetite www.velux.ba.